Μεσιτικό Γραφείο Μαρίνος Παπαδόπουλος

 

ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 3 , ΣΕΡΡΕΣ  ΤΗΛ - 2321053485

 

  • Kommotirio Elena
ΤΗΛ - 2321053485
Η μεγάλη μακρόχρονη εμπειρία μας και η εξειδίκευση του δικτύου των συνεργατών μας πάνω σε θέματα ακίνητης περιουσίας , μας δίνουν την δυνατότητα να σας παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλες σχετικά με τα στάδια και τις διαδικασίες της αγοραπωλησίας και ενοικιάσεις ακινήτων .
Το κτηματομεσιτικό γραφείο Μαρίνου Παπαδόπουλου στις Σέρρες με τη πείρα του στα ακίνητα αποτελεί εγγύηση για μια επιλεγμένη Αγορά - Πώληση - Ενοικίαση διαμερισμάτων , οικοπέδων και επαγγελματικών στεγών στις Σέρρες

Google Business
ΤΗΛ - 2321053485
Αγορές, Μισθώσεις και πωλήσεις διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων
- Αγορές ,πωλήσεις και αντιπαροχή οικοπέδων
- Εκτιμήσεις ακίνητης περιουσίας

 

Παρέχονται επίσης από ομάδα συνεργατών: νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, στεγαστικά δάνεια, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων.

 


23210 53485
6937445544
Υπηρεσίες
Υπηρεσίες διαμεσολάβησης διεκπεραιώνουμε εντολές πώλησης και μίσθωσης όλων των ειδών ακινήτων, αναζητούμε κατασκευαστές οικοδομών σε αναθέσεις αντιπαροχής οικοπέδων
Νομική υποστήριξη
διαχείριση ακίνητης περιουσίας σε συνεργασία με ειδικούς του κλάδου
Υπηρεσίες μηχανικού
Τεχνική υποστήριξη σε όλα τα πεδία που άπτονται της κατασκευής, με μηχανικούς και τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων.
Υπηρεσίες
Διαθέτουμε ακίνητα προς πώληση και αγορα με αποτέλεσμα
να υπάρχει πληθώρα επιλογών που μπορούμε να σας προτείνουμε
Εξυπηρετείστε από επαγγελματίες με σοβαρότητα και συνέπεια
Συμβουλευτικές υπηρεσίες
Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επενδύσεις στο χώρο της ακίνητης περιουσίας αναζητώντας τις βέλτιστες τεκμηριωμένες επενδυτικές προτάσεις
Ανάθεση Ακινήτου
Αναθέστε μας το ακίνητο σας και εμείς θα φροντίσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μεσιτικό Γραφείο Σέρρες
Μεσιτικό Γραφείο Σέρρες

Το Γραφείο μας έχει έδρα στις Σερρες και ασχολείται με κτηματομεσιτικές εργασίες
Η καλύτερη εξυπηρέτηση για την άμεση εύρεση κατοικίας της επιλογής σας. Το γραφείο μας αναλαμβάνει ανακαινίσεις διαμερισμάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης αναλαμβάνουμε έκδοση δανείων με το χαμηλότερο επιτόκιο.Αναλαμβάνουμε γρήγορα και υπεύθυνα την ενοικίαση ή πώληση του ακινήτου σας.

Τα νέα μας
ΤΗΛ - 2321053485

Υπηρεσίες διαμεσολάβησης : διεκπεραιώνουμε εντολές πώλησης και μίσθωσης όλων των ειδών ακινήτων, αναζητούμε κατασκευαστές οικοδομών σε αναθέσεις αντιπαροχής οικοπέδων και σε συνεργασία με τους οικοπεδούχους θέτουμε τα κριτήρια για την βέλτιστη επιλογή. Σε εμάς θα βρείτε τον δικό σας συνεργάτη με ανθρώπινο πρόσωπο και επαγγελματική προσήλωση.

ΤΗΛ - 2321053485
Η αξία ενός μεταχειρισμένου ακινήτου αναβαθμίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από μια ανακαίνιση, ολική ή μερική. Οι ειδικευμένοι στις ανακαινίσεις μηχανικοί αναλαμβάνουν υπεύθυνα ανακαινίσεις με αξιόπιστα συνεργεία για κάθε εργασία στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Ανασχεδιάζουν τους χώρους προς ανακαίνιση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη και παραδίδουν τελικά ένα ολοκαίνουργιο ακίνητο σύμφωνα με την αισθητική και την λειτουργικότητα που επιθυμεί του σε πολύ καλή τιμή.

ΧΑΡΤΗΣ ΣΤΟ GOOGLE

 

ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 3 , ΣΕΡΡΕΣ , 621 23 Τ.Κ.

 

23210 53485 ,  6937 445544